Ofte stillede spørgsmål

Min IP er blevet blokeret

Svar: Der skal ikke meget til at aktivere vores firewall som blokerer IP adressen på den ene person som prøver at logge ind, uploade og mange andre ting men med uden held. Det vil sige at selvom du har glemt dit password og bruger 3 gange så vil du også blive blokeret. Firewallen kan ikke selv regne ud hvad er sandt og falsk, men den gør det meste af arbejdet.

Efter whitelisting vil du ikke kunne blive blokeret igen på dit nuværende netværk indtil du skifter internet og får udleveret en ny IP adresse fra din udbyder. Klik her for at blive whitelistet

Der er masser af opdateringer?

Vi opdatere ikke dit system for dig, medmindre du har vores Online identitets løsning, hvis dette er tilfældet så er vi allerede igang med opdatere dit system. Hvis du ikke har vores Online identitets løsning, så er det dit eget ansvar, at opdatere, rette nye fejl, indsætte indhold mm.

Efter dit produkt er leveret og godkendt efter 3. Korrekturgange, så vil du personligt eje dit websted og derefter personligt stå for resten fremad rettet.

Vi tilbyder gratis support på alle vores produkter & løsninger. Så tøv ikke med at kontakte os.

Hvorfor er min hjemmeside nede

Svar: Hvis du går ind på din hjemmeside og du modtager en blank side, eller en lille kode i toppen, så er den helt galt og du bedes kontakte os hurtigst muligt, så vi kan få det fixed. Til gengæld hvis du går ind på din side og en side dukker op med at din IP er blevet blokeret så er din side ikke nede, og du er den eneste som modtager denne besked.

Modtager du besked omkring din IP adresse, betyder at du er blevet blokeret af vores firewall. Der kan være mange grunde til din blokering såsom forkert login 3 gange eller upload af fil-typer som vi ikke understøtter.

Hvornår holder i ferie?

Svar: Vi holder ferie 4 gange om året som er på følgende datoer:

Sommer: 10 Juli – 28 Juli.
Efterår: Første uge i Oktober.
Vinter: 21 December – 4 Januar.
Forår: 1 uge i den alm. Påskeferie.

Selvom vi holder ferie lukket, så vil der stadig blive besvaret på mails og lavet malware på de sider som har nedbrud samt kan der placeres ordre. Men tiderne kan svinge hvornår der vil blive besvaret mails samt hvornår din ordre bliver gennemført.