Lokalt reklamebureau i Ølgod, Varde Syddanmark

Siden 1990érne har internettet og hjemmesider været min store interesse. Udannet webudvikler i 2010, mediegrafiker i 2015, udlært hos Degnmarketing i Haderslev med fast ansættelse.

I 2020 kan Multimediedesigner også tilføjes. Det er vigtigt at holde sig opdateret og informeret. Erhverv, Design, Modetøj, Kode ændre sig år til år. Idag med 8års erfaring som selvstændig, så sætter jeg standarden højere end de fleste bureauer og kører med få og faste kunder / brands.

Jeg kan udvikle i de fleste websprog og programmeringssprog. Med flair for det grafiske, sørger jeg for at det hele spiller sammen i en større enhed med rødtråd som passer til dit behov.

Fokus på Erhverv, Salg, Konvertering og Struktur samarbejder jeg med mange forskellige bureauer og overholder loven? såsom Cookie & GDPR. Du må ikke drive et websted uden at have kontrol over dine forbindelser og dine egne kunders data.

Mit mål er at din webløsning er at drive dit website og sørge for at alt spiller for dig og at du kan kontakte mig direkte når der sker noget. Dermed dit website er udviklet og designet til den detajle som du ønsker, med 8 nye steps som jeg har indført i 2019 som skal hjælpe nye og nuværende kunder til at få et endnu mere professionelt udtryk og kunne konvertere mere i sidste ende. ;)

Bliv en del af Gabemedia familien

Vi hjælper dig igennem de forskellige processer

1.
Idégenerering
Strategi
Markedsføring
2.
Kravspecifikationer
Tilladelser
Copyright
3.
Indholds kreation
Billede, Video
Linkbuilding
User Test
4.
Webudvikling
Designudvikling
Korrektur
5.
User Experience
Udvikling
Korrektur
6.
Udvikling
Korrektur
Debuging
7.
Release af projekt
User Test
Fixes
8.
Korrektur
Udvikling
Udlevering
Orkidébutik, Passatmekaniker, eller?

Alle fortjener en professionel hjemmeside