Lokalt reklamebureau i Ølgod, Varde Syddanmark

Siden 1990érne har internettet og hjemmesider været min store interesse. Uddannet Webudvikler & Mediegrafiker hos Degnmarketing i Haderslev.

Jeg kan udvikle i de fleste websprog og programmeringssprog. Med flair for det grafiske, sørger jeg for at det hele spiller sammen i en større enhed med rødtråd som passer til dit behov.

Fokus på erhverv, salg, konvertering og struktur samarbejder jeg med mange forskellige bureauer, så vi kan formidle din opgave professionelt.

Mit mål er at drive dit website og sørge for at alt spiller for dig. Du kan kontakte mig direkte når der sker noget. Jeg udvikler dit website ned til den detajle som du ønsker, med 8 nye steps som jeg har indført i 2019 som skal hjælpe nye og nuværende kunder til at få et endnu mere professionelt udtryk og kunne konvertere mere i sidste ende.

Gabemedia sælger ikke lappeløsninger og er skarpe til at programmere funktioner, som de fleste bureauer vil bruge 3 part plugin til, som i sidste ende gør din webløsning langsomere og roddet.

Bliv en del af Gabemedia familien

Vi hjælper dig igennem de forskellige processer

1.
Idégenerering
Strategi
Markedsføring
2.
Kravspecifikationer
Tilladelser
Copyright
3.
Indholds kreation
Billede, Video
Linkbuilding
User Test
4.
Webudvikling
Designudvikling
Korrektur
5.
User Experience
Udvikling
Korrektur
6.
Udvikling
Korrektur
Debuging
7.
Release af projekt
User Test
Fixes
8.
Korrektur
Udvikling
Udlevering
Orkidébutik, Passatmekaniker, eller?

Alle fortjener en professionel hjemmeside