Cookies

1. Ejeroplysninger

Gabemedia Vestergade 31B 6870 Ølgod Denmark



2. Cookies

Dette website anvender cookies i forbindeles med trafikmåling og sitets tekniske funktionalitet. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.



2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal dage, måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.


2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering


2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem.
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.


2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt deres færden på sitet.


2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


2.6 Tredjeparts-cookies

Vi anvender en række tredjeparts services på vores sider.
Disse services bruger til tider også cookies.

Den behandling, som indehaveren af 3. part foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af 3. part.



3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger gives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse til det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger via vores formularer.


3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Se vores privatlivspolitik.


3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Bliv en del af Gabemedia familien

Vi hjælper dig igennem de forskellige processer

1.
Idégenerering
Strategi
Markedsføring
2.
Kravspecifikationer
Tilladelser
Copyright
3.
Indholds kreation
Billede, Video
Linkbuilding
User Test
4.
Webudvikling
Designudvikling
Korrektur
5.
User Experience
Udvikling
Korrektur
6.
Udvikling
Korrektur
Debuging
7.
Release af projekt
User Test
Fixes
8.
Korrektur
Udvikling
Udlevering
Orkidébutik, Passatmekaniker, eller?

Alle fortjener en professionel hjemmeside