Wordpress CMS

Professionel & Kvalitetsrig WordPress !

Vi sætter os forrest i køen, når det gælder hjemmesider & webshops. Der findes så mange måder at udvikle websites & apps idag. Men vi sætter vores fokus stærkt at på at det hele skal spille og føles lækkert at besøge netop din virksomhed.

Skræddersyet WordPress

Vi udvikler i elegant themes “Divi theme” & den populære front-end builder “Divi builder” så du kan opdater dit indhold uden at skulle tilgå administrator panelet. Vi kan lave unikke websites, webshop og portaler ned til mindste detajle. Vi laver både selv designs og udvikler leverede designs.

Webansvarlig?

Hvem er webansvarlig på dit kommende websted, for at opfylde EU kravende, og da Wordpress er et CMS system med mulighed for mange plugins og features. Så sendes der data frem og tilbage hele tiden og disse dataer skal du kunne dokumentere løbene.

Webansvarlig er en service som kan tilkøbes, så overvej flere services og få et godt overslag på det hele, så du netop er i trykke hænder hele året. Uanset om vi snakker rettelser, ændringer, opdateringer, hacks, malware mm.

Inkl. 3 Korrekturgange
DKK 7.499,-

Bliv en del af Gabemedia familien

Vi hjælper dig igennem de forskellige processer

1.
Idégenerering
Strategi
Markedsføring
2.
Kravspecifikationer
Tilladelser
Copyright
3.
Indholds kreation
Billede, Video
Linkbuilding
User Test
4.
Webudvikling
Designudvikling
Korrektur
5.
User Experience
Udvikling
Korrektur
6.
Udvikling
Korrektur
Debuging
7.
Release af projekt
User Test
Fixes
8.
Korrektur
Udvikling
Udlevering
Du kan læse meget mere omkring alle vores produkter og services

Læs mere omkring vores services her